Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/HoReCa.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

5 типа таргетирана реклама в Google, която ще напълни хотелските стаи и ресторанта

Днес всички търсят в интернет къде да запазят маса за вечеря, в кой хотел да отседнат за поредното пътешествие или почивка. Влизат в Google и започват разглеждането на оферти и посещенията на множество сайтове. Искате ли да сте сред първите, които те ще видят и да увеличите броя на привлечените клиенти с по-малко средства? Тогава тази лекция ще ви помогне.  Конкретно:

  • Кои са типовете реклами, носещи най-голяма възвръщаемост за хотели и ресторанти
  • 5 ключови момента при създаването и управлението им
  • Добри практики при оптимизирането на рекламни кампании за хотели и ресторанти
  • Измерване на резултатите след кампанията

ПРЕДСТАВЯНЕ

Християна Петкова e специалист по онлайн маркетинг в дигитална агенция SEOMAX.

Още по време на бакалавърското си обучение по Маркетинг Християна започва да се развива в сферата на онлайн маркетинга, като участва в проекти от най-разнообразни сфери на дейност. С времето тя натрупва сериозен практически опит в сферата на Google рекламите в мрежата на търсене, дисплейните кампании, Youtube рекламите и така популярните ремаркетинг кампании. В момента Християна продължава да се развива с магистърското си обучение по Икономическо моделиране и бизнес анализ – изключително важно при анализ на целевите потребители.

Всяка година Християна преминава сертифициране към Google за управление на кампании в платформата Google Adwords, Google Analytis,  както и търсачката Bing. Положила е успешно изпит към HubSpot Academy за Inbound Marketing и днес управлява проекти в различни области за изграждане на брандове и увеличаване на техните продажби.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+30 лв.)
Previous
Next

TOP