На 29 март тази година ще се проведе специализирана конференция за онлайн маркетинг, насочена към хотели и ресторанти. Целта на конференцията е да запознае собственици, управители и служители на хотели и ресторанти в ползите от онлайн маркетинга. Дигиталното присъствие на всяка фирма в Интернет е много важно в днешно време. Повечето хора, които търсят да резервират хотел, първо проверяват в Интернет, разглеждат снимки, цени и местоположение и чак тогава решават да наемат. Ако Вашия хотел го няма в мрежата, вероятността клиентите да попаднат на Вас драстично намаляват. Другия вариант – клиентите търсят хотели в търсачките, а Вашия хотел излиза на трета или четвърта страница. Резултата е, че почти никой няма да разгледа резултатите след втората страница на търсачката и няма да види сайта Ви. А навярно искате да знаете как може да промените това?

В днешно време повечето потребители разглеждат и ресторантите онлайн. В този случай, ако нямате уеб сайт, пропускате голяма част от потребителите, които ако знаеха за Вас, биха Ви посетили. Интернет Ви дава възможност да промотирате своя ресторант, да опишете менюто си както и причините да Ви посетят. Ако редовно се обновяват, фирмения сайт и фирмената фейсбук страница може да се превърнат в много силен канал за привличане на клиенти.

Онлайн маркетинга дава възможност за по-тясна обвързаност с потребителите на Вашия бизнес. Дава Ви начин да се свържете с клиентите, да изслушате техните отзиви и при желание да промените нещо в бизнеса си. Също така имате възможност да адаптирате продукта си така, че да съвпада максимално с потребителските изисквания. А не е ли идеята на маркетинга това – да се прави продукт за дадена потребност?

На конференцията ще получите знания относно значението на дигиталното Ви присъствие в мрежата, възможните канали за реклама, тенденциите в онлайн маркетинга на ресторанти и хотели и много други интересни теми, подбрани и поднесени от опитни лектори.

TOP