Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/HoReCa.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Тенденции и успешни практики в дигиталните комуникации за ХоРеКа

В темата ще разгледаме практически примери, чатботове, видео за дигитален маркетинг, инсайти за потребителите, персонализиране, лендинг страници, social, гласовото търсене /voice search/customer journey, customer experience map и още възможни инструменти за намиране и привличане на клиенти чрез Интернет.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Петър Владимиров е Client Service Director & Partner в дигитална агенция Interactive Share. Завършил е Масови комуникации в Нов български университет. През последните 8 години се занимава с онлайн маркетинг и реклама, а преди това с PR. Разработвал е дигитални стратегии с фокус на бизнес резултати за някои от най-големите рекламодатели. Участвал е в редица семинари, обучения и конференции в страната и чужбина.  Има научни публикации на различни теми в областта на масовите комуникации. Правил е корпоративни тренинги за дигитални комуникации и технологии на десетки международни кампании.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+30 лв.)
Previous
Next

TOP