Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/HoReCa.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Добри и лоши практики при изработката на сайт за хотели и ресторанти (Workshop)

Имате сайт за Вашия хотел или ресторант. Вложили сте пари и време в разработката му,  но той не ви носи печалба. Какви са причините за това? Вие, както и много други хора имате този проблем. Главната причина за това е неспазване на основните правила и стандарти при изработката на сайтове. Още причини за липсата на резултати от работата на сайта Ви и какво трябва да направите за да промените това, ще научите от моята лекция на “HoReCa Digital4Plovdiv”.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Румен Георгиев е главен уеб разработчик в Дигитална агенция SEOMAX. Специалист в изработката на сайтове и онлайн магазини. Работи с WordPress от 2010 година, с Joomla от 2011 година и с OpenCart от 2015 година. Работил е по разнообразни проекти – фирмени сайтове, продуктови каталози, сайтове за недвижими имоти, музикални сайтове, както и по сайтове за хотели и ресторанти. Натрупания опит му помага да изгражда и развива успешни сайтове. На конференция „HoReCa Digital4Plovdiv“ той ще разкаже за добрите и лошите практики при изработка на сайт за хотели и ресторанти. Неговите съвети ще Ви помогнат да откриете и анализирате проблемите и слабите страни на сайта Ви.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+30 лв.)
Previous
Next

TOP