Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/HoReCa.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Как видео маркетингът увеличава продажбите: специално за хотели и ресторанти

Видеото привлича, продава, изгражда доверие и отличава. Последните статистики от бранша в световен контекст показват, че резервациите нарастват с 67%, когато на уебсайтовете на хотели и ресторанти има видеа.

В последните години видеото се превърна в неоспорим маркетингов инструмент, който изстрелва бизнеса. Буквално. Браншът на хотелите и ресторантите е изключително благодатен за видео маркетинг. Има десетки варианти за подходи, които ще поставят бизнеса на много по-различно и високо ниво.

Как да съставите стратегията си за използване на видеа? Какви типове видеа да правите, за да достигнете точно до тези клиенти, които целите? Защо изобщо ви е нужно видео? Веселин Тонов ще отговори на тези въпроси. А вие подгответе вашите! :)

ПРЕДСТАВЯНЕ

Веселин Тонов работи в сферата на аудио-визуалните изкуства от 2009-та година. От тогава той е част от целия процес около създаване на видеа: продуциране, заснемане, постпродукция и разпространение. Работил е в много български и чуждестранни продукции. Води и практични уъркшопи в областта на видео маркетинга. Типичен за него е нестандартният подход, с който подхожда дори към напълно “обикновени” видео предизвикателства.

Очаквайте много забавно и супер полезно обучение!

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+30 лв.)
Previous
Next

TOP